lørdag 3. september 2011

Det slo meg..

Så satt vi her igjen på enda et hotel booket samme dag. Keelung, og midt i gryta, et steinkast fra havna og fem minutter å gå til Taiwanske største nattmarked.Idet vi ramlet av bussen ved ankomst, med to halvt sovende barn, en bag uten glidelås og en ryggsekk på størrelse med den nest største i familien, slo det meg: vi er faktisk på back-packer tur...vel, som Bjørn sa:litt High class kanskje, men iallefall i definisjonen "på tur med en ca-plan for neste stopp og uten å vite om vi får noe sted å sove"..vi koser oss med å være på tur, humper avsted på buss hvor vinduene er tapet sammen etter å ha vært knust og lokaltog med toppfart på 50km/t og som er akkurat billig nok til at Taiwanske "løse fugler" har råd til å bruke.. Hvorpå disse fugler må "susjes" bort av sinna Bjørn når de for første gang i sitt femtiårlange liv finner ut at å rave rundt med en hvit baby i hendene kunne være en god ide...og vi koser oss med å stirre ut av vinduene, denne gangen ut på en fantastisk kystlinje..vilt, vakkert og tett på.

Vi har vært et par dager i Fulong, en surfeby med nydelige strender og HELT fantastisk sjømat! Bring Outdoors var "hotellet" vårt, midt i veikrysset som dannet sentrum, nesten som "Krossen" i Rauland. Med Highway 11 og tungtransport dundrende igjennom fikk vi kjenne på støy natterstid, og uten babyseng fikk vi kjenne på hvordan det var å dele seng med noe i nærheten av maur/slagbjørn.
Vi leide sykler og fliset rundt i området, med hver vår strålende fornøyde jente foran. Kullgruve omgjort til sykkelsti er kult, særlig fordi tempen blei ganske mye bedre et par kilometer inne i fjellet.
De voksne prøvde seg på surfing siste kvelden, med kveldssola imot hadde vi noen fantastiske timer med sandslott og vann..og sjømat og øl til kvelds. Livet er herlig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar